Beoordelingen van Pizzeria Maria Deurningen

Recente recensies

5.0
Annie Spijker
27 juni 2022

Heerlijk gegeten,we komen zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
19 juni 2022

Heerlijk en geweldig zoals altijd!

Paul van der Tas
17 juni 2022

Goed belegde Pizza met lekkere bodem

Barbera
15 juni 2022
Marianne Nieuwenhuizen
15 juni 2022

Heerlijk eten, perfecte bezorging, kan niet beter!

Waldram
10 juni 2022

Prima pizza, erg smakelijk en goed belegd!

Hendrik Buonfanti
9 juni 2022

De kip shoarma speciaal was super, maar de pizza was helaas iets minder. De bodem was namelijk aangebrand waardoor deze zeer hard en droog was.

Herman
6 juni 2022
John P
1 juni 2022

Prima kwaliteit en snel en beleefd bezorgd

Jacky
1 juni 2022

Alles prima.

Rene
31 mei 2022
René
30 mei 2022
luciene kuipers
30 mei 2022

Ik wil jullie bedanken voor het lekker eten en snelle verzorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Topparks b.v. Camperpark het Hulsbeek
28 mei 2022

Zoals altijd......snel, goed, vriendelijk en veel! Onze gasten zijn ook altijd uitermate tevreden over jullie!

Barbera
20 mei 2022
Jasmijn
18 mei 2022

Heerlijke pizza, heel vriendelijke bezorger!

JW ten Cate
16 mei 2022

't Was weer tiptop in orde!!

Steffens
15 mei 2022

Pizza's prima op temperatuur en smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noémie
30 april 2022

Het eten was echt super lekker en zag er netjes uit! Ook was het eten er snel na het plaatsen van de bestelling.

M
24 april 2022
Patty
20 april 2022

Lekkere pizza,goed gevuld en niet vet! Snelle en nette service!

Gert
20 april 2022

Ik vind de beste in omgeving

H. M.
9 april 2022

snelle perfecte bezorging en de kwaliteit was ook perfect

Jan
9 april 2022

Bestellen ging heel eenvoudig; Kwaliteit was prima; De bezorging was een klein half uur te vroeg, maar er werd netjes gevraagd of dat goed was of dat de bezorger over een half uur terug zou komen met een nieuwe bestelling.

Marga Ziegerink
9 april 2022

Het eten smaakte lekker, zoals altijd. Echter, het kindermenu Dora bestond uit een paar kipnuggets en frietjes. Daar 7,50 euro voor vragen is te gek voor woorden! Jammer

Ans Terpoorten
7 april 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was prima

Sbo
4 april 2022

Heel fijn gegeten weer en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
3 april 2022

altijd lekker, goede kwaliteit en snelle bezorging!

Linda
3 april 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Wat we geproefd hebben was allemaal super lekker en ook goede en snelle bezorging.

Joost
2 april 2022

Pizza’s waterblok al koud. Erg jammer

Gerben
1 april 2022

Prima hoor, was lang geleden. nette en schone zaak met smakelijke pizza's

Rinus uit Hengelo
23 maart 2022

Had gehoord dat er een nieuwe eigenaar op Pizzeria Maria zat en het weer een keer geprobeerd. Heb daar super Donerrollen opgehaald en ben zeker weer terug als klant.

Jaap
22 maart 2022

Zeer snel bezorgd en weer erg lekker. Graag weer tot de volgende keer

Boerrigter
20 maart 2022

Wij bestellen toch best vaak bij Maria en bijna altijd is het goed tot heel goed, echter was vandaag het echt alles behalve goed.. De aardappelen waren knetterhard, vlees was niet mals en ontzettend droog. Pizza was vet en verbrand met mega stukken uit en paprika heel grof. Ontzettend jammer want ruim €60 kwijt zijn en niet lekker te hebben gegeten is een domper. We hebben een ruime tijd moeten wachten tot het eten er was, maargoed het was zondag dus drukke dag, dat kunnen we begrijpen 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Janssen
17 maart 2022

De spareribs waren heerlijk. De salade en de gebakken aardappeltjes hadden iets meer gekruid gekund. En het eten goed warm en de bezorging op tijd!

S. Klok
15 maart 2022

Heerlijke, goedgevulde pizza!

Peppel
11 maart 2022
Steffens
10 maart 2022
Luc
6 maart 2022
Michael Treder
3 maart 2022
Gijs Boltjes
27 februari 2022

Eten is altijd warm en lekker, bezorging vaak ook binnen 20 minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
22 februari 2022

Bezorger was nieuw en kon de weg niet zo goed vinden, gelukkig snel gevonden en de boel was nog lekker warm 💪

M. Wentink
20 februari 2022

Papieren verpakking was nat door lekken salade. Bij binnendragen in huis vielen salades en knoflook sausen door de bodem vd papieren zak op de grond. Zooitje tot gevolg. Aardappels erg zout. Shoarma schotel lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan en lijnie
14 februari 2022

Ben niet anders gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koehorst
13 februari 2022
Peter
12 februari 2022
Rory
7 februari 2022
M.M.W Gorkum
6 februari 2022

We waren helaas niet zo tevreden. We vonden dat de pizza's op verscheidene plaatsen verbrand was.

Benno van der Horst
6 februari 2022

De pizza was heerlijk. De pasta werd ook zeer gewaardeerd. Groenten en kip goed te onderscheiden, goed gaar. De lasagne al forno bleek uit een andere pasta soort te bestaan, maar dit deed niets af aan de smaak. Misschien had ik moeten kiezen? Lekker kruidig en ook hier met lekkere stukken groente erin. Alles goed warm en snel gebracht. Complimenten hoor!

Jan Geerdink
2 februari 2022
ten Voorde
29 januari 2022

Het smaakte goed alleen jammer dat er stukjes bot in zat

Ben van Veen
28 januari 2022

Supersnelle levering en goed eten.

Peter
27 januari 2022
Erik
26 januari 2022

De Griekse salade is een aanrader! Erg lekkere (zachte) feta

Vos
26 januari 2022

Vlees was veel te grof gesneden, bijgeleverd bakje rauwkost was verlept. Extra bakje knoflooksaus was niet geleverd, wel betaald. Eten viel ons erg tegen.

M.koop
22 januari 2022

Lekker eten… snelle levering…. Zeer tevreden!!!!

Michael Treder
22 januari 2022

Alleen een gratis blikje cola vergeten

Marco Capoccia
22 januari 2022

Snel en lekker

hakspi
19 januari 2022

Wederom prima pizza’s! Erg goed belegd en goed van smaak, ondanks de ‘pizzadag’ voor 7,50. 6x pizza, 6x vijf sterren. Aanrader dus.

Syb
10 januari 2022
Japin
9 januari 2022

Helaas miste we voor de derde keer de broodjes bij de shoarma en de gratis fles cola. Hierover gebeld. Ze wilde het nog na brengen. Super aardig. Dit gelaten omdat we al aan het eten waren. Wel gemeende excuses en belooft beter op te letten. Tot de volgende keer. Het eten was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
9 januari 2022

Te veel kruiden op de patat dat was jammer de rest een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel
9 januari 2022

Was weer prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bolink
8 januari 2022
Bianca Roelofs
4 januari 2022

Wij hadden vanavond een bestelling gedaan bij jullie. Er zat een pizza Deurningen bij en die was erg pittig . Dit stond niet beschreven dat die pittig was waardoor ik het niet opgegeten heb. Verder was alles prima . Ik zal volgende keer aangeven niet pittig .

Vdh
4 januari 2022

Het eten was koud en de bezorger was veel later dan de aangegeven tijd. Toen er nieuw warm eten werd gebracht was de bestelling niet compleet en moesten ze nog een keer langskomen.

Bert goosen
3 januari 2022

Eten was klef en koud zijn we niet gewend van jullie.. eten was een half uur te laat en dat was te merken!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendri Hondorp
2 januari 2021

Heerlijke pizza's. Bezorging was prima: vrolijke en beleefde bezorger.

Wilma
1 januari 2021

Weer heerlijk gegeten! Laatste keren was het wisselend.

Rob Overkamp
31 december 2021

Perfecte pizza’s 2022 wordt weer Pizzeria Maria!

Sylvia Tanke
31 december 2021

Wat later bezorgd dan we gewend zijn maar het was weer lekker.

Frank
30 december 2021

Heerlijk gegeten

Jeroen
30 december 2021

Heerlijke pizza's en snelle bezorging.

Ben Dik
29 december 2021
M.M
28 december 2021

Altijd lekker, leuke aanbiedingen en snelle levering. Een tevreden klant!

nicoline rondel
20 december 2021

veelste vet het droop eruit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

arno grondman
17 december 2021

altijd gezeik over de bon. eten dit keer echt niet lekker aardappeltjes leek wel metaal zo hard ,wissel geld altijd te weinig terwijl je aangeeft waarmee je betaald

Paul van der Tas
14 december 2021

Heerlijk gegeten. Dank

Anneke de Baaij
10 december 2021

Was weer heerlijk!!

Peter
6 december 2021

Zoals altijd was de fc twente pizza weer heerlijk. Vooral houden zo. Dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Heskamp
3 december 2021

Ik wil vragen hoeveel spaarpunten heb ik

Diny
1 december 2021

Normaal vind ik de kwaliteit prima,, maar de salade vanavond was slecht. Mozzarella was uitgedroogd en de sla was zout.

Fokko
30 november 2021

Geen

Frank
28 november 2021

Correcte levering en erg lekker/

Ricky
27 november 2021

Vind het wel vreemd dat er automatisch bezorgkosten worden gerekend terwijl er staat dat boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten worden gerekend.

ton
22 november 2021

We bestellen vaker , was weer perfect !! Mooi op tijd en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Veltman
21 november 2021

Geen commentaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
14 november 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NS
13 november 2021

Was heerlijk eten.

Elly
12 november 2021

Smakelijk en erg vlot geleverd!

Steffens
11 november 2021

De salade zou iets smakelijker kunnen met bijvoorbeeld wortel en dergelijke

Peter
7 november 2021

De pizza FC Twente was weer heerlijk. Vooral houden zo. En de bezorging was ook weer top. Precies op de tijd die we hadden aangegeven. Heel knap.

Rene Kattenpoel Oude Heerink
6 november 2021
Fabien Asbreuk
6 november 2021

We kregen zelfs een pizza teveel!

Gerard
4 november 2021

Zo als altijd lekker en netjes

Polka broeder firma lomp geweld
25 oktober 2021

Lekkere döner

Husken
24 oktober 2021
Danielle
24 oktober 2021

Top en snel bezorgd! 🎉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron broekhuis
20 oktober 2021
G o l
15 oktober 2021

Ha echt weer lekker tijd niet meer gehad een dikke 10

Gert
14 oktober 2021
Henry
14 oktober 2021

Prima pizza's maar waarom moet ik 25 cent extra betalen om via ideal af te rekenen

Burink
12 oktober 2021

De pizza calzone was niet gaar hele vreemde smaak aan de shoarma pizza deurningen was wel goed alleen veel te nat

Mark
5 oktober 2021
Ton en Koen
3 oktober 2021

4 pizza’s besteld allemaal perfect , smakelijk en lekker warm Daarbij snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emiel
3 oktober 2021

Goed eten en lekker snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ros
28 september 2021

Het was heerlijk en snelle bezorging👍

Wafield
25 september 2021
Ton en Koen
24 september 2021

Top pizza , smakelijk en rijk belegt 👍👍👍

Harold Papenburg
23 september 2021

De verkeerde pizza geleverd

Jaap
23 september 2021

Echt heel lekker. Prima bezorging.

Jan
15 september 2021

Het was weer super!

Elken
14 september 2021

Echt perfect

Erwin
14 september 2021

Weer prima van smaak, goed van temperatuur en de gewenste aanpassing qua ingredienten was ook doorgevoerd.

Tom;de Jong
13 september 2021

Lekkere pizza’s! Snelle bezorging! Dik in orde dus 🤙

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noël
8 september 2021

Heerlijke pizza’s!!

Imo
3 september 2021

Helaas deze keer iets minder tevreden. De frikandellenschotel zou bestaan uit 3 frikandellen, sausjes en patat. We kregen 4 frikandellen met gefrituurde aardappelschijfjes en nul sausjes. Erg slecht!

Wilma Teijken
3 september 2021

Helaas had ik het idee dat ik de maaltijd van een compleet andere zaak had. De specifieke smaak van pizzeria Maria miste ik. Zowel de aardappeltjes als de shaorma. Volgende keer weer beter?

Elly
29 augustus 2021

Bij bestelling zo snel mogelijk werd een indicatie tijd gegeven en de pizza’s waren er wel 15 minuten eerder. Ook erg smakelijk 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ute
27 augustus 2021
Barbara
26 augustus 2021

Heerlijke pizza, alleen niet de extra topping die ik had besteld. En ik had net zo'n zin in champignons...

rene velthuis
25 augustus 2021

makkelijk bestellen, snel gebracht en ontzettend lekker. Al met al is het top wat ze elke keer weer maken en bezorgen!

Anton Nus
22 augustus 2021

Vlees was goed. Maar geen Saus erbij. Ook de extra betaalde saus zat er niet bij. Ook geen Sla/Groente. :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
18 augustus 2021

Snelle bezorging. Er is veel te kiezen op de menukaart. Was heerlijk, ook de salades. We moesten wel wat randjes van de pizza afsnijden want verbrand. Ik kon bij het bestellen niet vinden dat ik de pizza kon laten snijden. Dat is wel erg handig, zeker als je in een vakantie huisje zit. Maar misschien heb ik dat over het hoofd gezien.

Angela
16 augustus 2021

Pizza's waren lekker, goed warm. Bedankt 🙏🏼 ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 augustus 2021
Hoi
15 augustus 2021
Ingrid
13 augustus 2021

Altijd lekker eten. En super snel bezorgd!

Spel
12 augustus 2021

Bezorgd op tijdstip van voorkeur en net als anders hebben we lekker gegeten! Al tijden onze favoriete pizzeria in de omgeving!

Harriet Stollenwerk
11 augustus 2021

Pizza was in het midden niet gaar. Rest was prima.

Zandink
11 augustus 2021

Het eten was super lekker. Alleen het ijs en het drinken bij in de tas van pizza was iets minder handig. Het ijs was namelijk al redelijk gesmolten.

Izaks
5 augustus 2021

De aardappeltjes waren te kort gebakken en daardoor bleek en zacht. Het vlees was prima! Mooi dat de bestelling per fiets werd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt voor uw mooi reactie en gaan wij opletten en verbeteren. Gr team Maria

C
5 augustus 2021

Heerlijk eten! De bezorger bracht het met een glimlach!

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt topper! Daar doen wij het voor❤

G o l
4 augustus 2021

Perfect en snelle service netjes

Reactie van Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt voor uw mooi reactie. Gr team Maria

Erwin
20 juli 2021

Pizza's waren prima van smaak en temperatuur. Ook netjes op tijd bezorgd. Alleen jammer dat er toch uien op de pizza Carbonara zaten, terwijl we bij de bestelling hadden aangegeven dat we dat niet wilden.

Reactie van Pizzeria Maria

bedankt voor je recentie en wij zullen er beter op letten. Wel fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Groeten en tot snel

Angela
17 juli 2021

Jammer, dat je 10 punten hebt, maar geen 5 euro korting krijgt, maar wel opnieuw moet beginnen met punten

Reactie van Pizzeria Maria

Ik ga achter aan. Gr team Maria

Evelien
28 juni 2021

De shoarma is prima. De bezorging snel. Het enige dat wij wat minder vinden zijn de salades. De salade die je erbij krijgt is erg droog, daar mag wel wat dressing op. De salades die je kunt meebestellen zijn erg klein en dus ook erg duur. Je betaalt tegenwoordig altijd bezorgkosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt voor u opmerking..wij gaan ons best doen om beter kwaliteit te bieden.. momenteel de kosten zijn veel/personeel/brandstof/producten enzovoort.. Gr team Maria

Harriet
26 juni 2021

Weer fantastisch

Reactie van Pizzeria Maria

Daar doen wij het voor. Bedankt voor je mooie reactie

Scholten
24 juni 2021

Supersnel geleverd!

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt voor u beoordeling

Sylvia Tanke
21 juni 2021

Heerlijk en super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Arjan
18 juni 2021

Was weer top

Reactie van Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Kirsten Greven
15 juni 2021

Prima pizza, alleen was er van de pizza quattro formaggio veel kaas af gesmolten. Lag los in de doos.

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt voor u opmerking

Erwin
12 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk van smaak en goed van temperatuur. Genoten van de schotels

Reactie van Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt voor top reactie

Elken
12 juni 2021

Lasagne was lauw

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt voor u opmerking ik ga achter aan.

Spel
9 juni 2021

Wij zijn al lange tijd van de pizza's van Pizza Maria. Altijd lekker en supersnelle bezorging. Aanrader

Reactie van Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Michael
6 juni 2021
Reactie van Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Klok
3 juni 2021

Zeer gemakkelijk om te bestellen en bijzonder snel bezorgd. Lekkere schotels. Top!

Reactie van Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt voor je mooie reactie

Nvt
24 mei 2021

Lekker warm en snelle service.

Reactie van Pizzeria Maria

Dankjewel

de Ruter
24 mei 2021

Helaas ontbrak de fles wijn die bij onze bestelling zou zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Maria

Jammer..maar bij volgende bestelling wordt bezorgd maar even aangeven bij de opmerking. Gr team Maria

Harriet Stollenwerk
22 mei 2021

Was niet erg warm, maar was lekker.

Elly
21 mei 2021

Lekker en snel!

Niek
15 mei 2021

Lekkere pizza's en op tijd bezorgd. Prima kwaliteit en service!

Nadine
14 mei 2021

Prima!

Nicole
8 mei 2021

Heerlijke pizza, zo als atijd. Snelle bezorging

Lucas
6 mei 2021

We misten de aardappelschijfjes

Monic
2 mei 2021

Heerlijke pizza’s!!

Klant
2 mei 2021

Afgelopen 3 bestellingen je het weer top! Pizza’s/shoarma is lekker en wordt op tijd bezorgt! Daarvoor hadden wij een aantal bestellingen waar de bezorging veelste laat was en onze bestelling niet klopte. Maar 5 Sterren omdat eten erg lekker is en de bestellingen nu weer goed gaan!

Gieskes-Davina
30 april 2021

Piza ham besteld piza salami meegekregen. Deze piza had behalve verkeerde topping ook zwarte randen. Niet over gebeld omdat we geen tijd hadden. De andere piza's en de shoarma schotel waren prima.

FE
30 april 2021

Prima voor elkaar!

Gerard
29 april 2021

Heerlijk echt waar maar dat is normaal het smaakt heel goed een 10

Sim
28 april 2021

De randen van de pizza's waren zwart verbrand. Jammer.

Elken
27 april 2021

Prima service ,en heel goed en lekker 👌👍👍👍👌👌

Rakers
22 april 2021
Ik
18 april 2021

Voor herhaling... snelle levering, en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AG
17 april 2021
Saskia
16 april 2021

3 pizza's besteld en het was heerlijk, eerste keer hier wat besteld. Snelle bezorging! Binnen een half uur was het eten er. Wat wij wel heel vreemd vonden was het getoeter achter de carport, bezorger kwam niet aan de deur. Na 3e keer toeteren zijn we gaan kijken en het was idd de bezorger. Dit vonden we beetje vreemd en niet gepast.

Rene
11 april 2021

Lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haagsma
3 april 2021

Verrukkelijke pizza’s, maar jammer van de vergeten extra spek topping van 1.5 eur.

Marco
2 april 2021

Eten was lekker warm en op tijd. Herhaling vatbaar

Karin
30 maart 2021
Leo
28 maart 2021

Uitstekend 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 maart 2021

Ik vind de mixed grill erg lekker en deze was netjes op tijd.

marion
24 maart 2021

Zoals altijd.....heerlijk! Bedankt en vriendelijke bezorging met n lach!!!

Miralda
20 maart 2021
Tom
16 maart 2021

Leuke dagacties en heerlijk eten voor niet teveel geld

Jeroen
15 maart 2021

Wij vonden de pizza's erg lekker en de bezorging was prima. Pizza's waren ook nog erg warm toen ze bij ons geleverd werden.

Rene
14 maart 2021
Bianca
14 maart 2021

Heel snel bezorgd, heerlijk warm en meer dan voldoende!!

Harriet Stollenwerk
12 maart 2021

Vond het niet zo lekker als anders

Harry koop
8 maart 2021
Oosterhuis
7 maart 2021

L.S. Op zaterdag 6 mrt. heb ik 2 x nr. 28 besteld. Deze heb ik om 17.30uur opgehaald. Thuis gekomen ( Na 2 min. rijden) bleken beide calzones niet heet maar lauw te zijn. Erg jammer. Gerard Oosterhuis.

Arlette
7 maart 2021

Deze keer hadden we het echt niet zo best, de aardappelen waren zwart of bruin en Smaakten niet meer lekker en de döner was bijna koud en erg vet. jammer want we hebben toch echt heel vaak dit gehad en nog nooit zo gehad

Frans
6 maart 2021

De laatste tijd gaat de kwaliteit hard achteruit. Schnitzel smaakt naar oud vet net als de gebakken aardappelen. Verbloemen met veel kruiden helpt niet. Bezorging is snel maar kwaliteit moet beter. Ik bestel ff niet meer.

marion
6 maart 2021

Was weer helemaal top!!! Heerlijk genoten. Thx

Reactie van Pizzeria Maria

👍👍

Bruins
5 maart 2021

Het eten was bijna koud, de broodjes bij shoarma ontbraken en de aardappels waren al slap, Jammer, we zijn het zoveel beter van jullie gewend.

Carla
4 maart 2021
Morsink
4 maart 2021

Pizza was niet echt warm.

stevfan
2 maart 2021
Rob
28 februari 2021

Ik had stokbrood met kruidenboter besteld en wat ik kreeg was een droog kapot gesneden pita broodje! Beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton Nus
27 februari 2021

Great Pizza 🍕!!

Tanja
24 februari 2021

Ik ben altijd heel tevreden..maar helaas nu 2 keer achter elkaar niet. 1e keer discussie over geldbedrag..terwijl ik nog gebeld had. 2e keer shoarma besteld om 4 uur..geleverd volgens afspraak om half 6...diner ipv shoarma...want dat was er niet...misschien hadden jullie even moeten bellen...heel jammet

Reactie van Pizzeria Maria

👍

Anne
18 februari 2021

Op de afgesproken tijd bezorgd en het was heerlijk👍🍕

Saskia
14 februari 2021

Ik werd gebeld dat we te veel hadden mee gekregen en of we terug wouden komen, we waren al bijna thuis. Met als gevolg voor ons zelf lauw eten. Terug gekomen in de pizzeria geen enkele tegemoetkoming. We moesten wel extra terug rijden. Daarnaast staat er op de site bij elke online bestelling een gratis drankje. Dit zat er bij ons niet bij. Al met al twijfelachtig of ik hier nog wel terug kom. Dit heeft met de service te maken, smaak van het eten (behalve dan dat het lauw was) was goed.

Reactie van Pizzeria Maria

Ik heb later gehoor wat is er gebeurd. Ik vind zelf vervelend voor jullie om terug te rijden..maar jullie krijgen bij volgende bestelling 25% op totaal bestelling. Excuses voor ongemak Gr team Maria

Harold
14 februari 2021

Om 18.26 bestelling gedaan en pas om 21.06 uur geleverd. Daar is bij jullie wel wat mis gegaan. Op ze minst eff kunnen bellen dat het iets later komt. Gr Harold Papenburg

Vicj
14 februari 2021

Snelle bezorging, de schotels waren prima

jan
11 februari 2021

Eten was goed alleen de verkeerde pizza was bezorgd.

Karin
10 februari 2021

Snel en goede temperatuur. Lekker en veel

Ghislaine
7 februari 2021

Eerste keer dat we daar besteld hebben. Heerlijke pizza's en totaal niet duur. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
6 februari 2021

Het eten was zoals altijd prima en super snel geleverd. We zijn altijd tevreden. Wel jammer dat je tegenwoordig altijd bezorgkosten betaalt.

Barbera
2 februari 2021

Pizza was doorweekt zooitje... niet te eten. Zeer teleurstellend.

Klaas
31 januari 2021

Heerlijk gegeten: goeie portie aardappeltjes en kip Hawaii en lekker frisse salade erbij. Vriendelijk personeel bij afhalen en in een half uur na bestellen klaar ondanks de drukke zaterdagavond.

Marco
30 januari 2021

Heerlijk warm eten en goede snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Erwin
30 januari 2021

Goed van smaak, goed van temperatuur en keurig op tijd bezorgd. Alleen jammer dat je nu geen gratis bezorging meer hebt als je boven een bepaald bedrag komt.

Jamie
30 januari 2021
Anton Nus
30 januari 2021

Prima 👍

Chris
28 januari 2021

Super tevreden! Snel geleverd en het was erg lekker. Vooral de kruiden op de gebakken aardappels, top! Worden we blij van ☺️

Emiel Brinkhuis
24 januari 2021

Lekkere warme maaltijd en op tijd geleverd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
24 januari 2021

Hellemaal niets op aan de merken kwaliteit en bezorging zoal altijd 👍🏻

Jeroen
22 januari 2021

De bestelling was er echt snel, we hadden m nog niey zo snwl verwacht. Het was ook nette en vriendelijke jongen die 't bracht. De pizza en de kebab schotel waten beide echt erg lekker, dit was zeker een aanrader!!!

Wilma Teijken
22 januari 2021

Eten was weer heerlijk. Prima verpakt. Bezorger vriendelijk en beleefd.

Anoniem
19 januari 2021

Heerlijke pizza's en een snelle bezorging. Helemaal top.

Nicole
17 januari 2021
Esther Boomkamp
17 januari 2021

Al lang klant en altijd HEEL tevreden maar vandaag was het eten bijna koud en dus niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harriet Stollenwerk
14 januari 2021

3 pizza's besteld, snel en op tijd bezorgd. Heerlijk van smaak en warm.

M.E
10 januari 2021

Pizza was niet erg warm meer en wij hadden 3 broodjes shoarma maar ook de broodjes was niet erg warm vond het erg tegen vallen ik wel wat meer van jullie gewend Ik moest nog bellen dat niet alles bezorgd was (aardappels)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Semmekrot
9 januari 2021

Was/ben al een vaste klant bij hun, maar ik had voor mezelf eens een extra topping pizza besteld, en krokant. Het was TOP!!! Als het niet goed hoor je me ook, maar deze was subliem

Harriet Stollenwerk
6 januari 2021

Precies optijd, pizza goed warm, goed van smaak.

Borg
5 januari 2021

Helaas viel de pizza tegen. Pizza had weinig smaak.

Anton Nus
4 januari 2021

Het was weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
2 januari 2020

Eten was lauw bij aankomst terwijl we binnen 1 kilometer wonen en ruim een anderhalf to uur moeten wachten op de bestelling

Dirk
30 december 2020
Anoniem
30 december 2020

Eten was lauw. Bezorging was 20min later dan gepland.

Gert
29 december 2020

Prima pizza snel bezorgd

Anton Nus
24 december 2020

The food was great but it took over 75minutes. You should get a bigger kitchen and more delivery guys. You guys are one of the best Shoarma guys in the region!

Gerard
20 december 2020

Aardappelen waren niet zo als het moest zijn de rest gewoon zo als het hoort te zijn lekker . Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marion
19 december 2020

Top en heerlijk!!!!!

tjerko jurgens
19 december 2020

Het eten was weer goed.. het is alleen zo jammer dat ze nooit lezen wat er bij de opmerkingen wordt geschreven.. ik vraag altijd of de cola bevangen kan worden door cola zero en uit 10 bestellingen is dit nog maar 1 x gelukt ... helaas dit keer dus weer niet

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt voor je beoordeling.. Ik ga opletten.

Werner
19 december 2020

Wederom erg lekker.

Ton
17 december 2020

Uitstekende pizza's met snelle bezorging Kortom perfect geregeld👍

Niels vollenbroek
15 december 2020

Hij heeft de pizza afgehaald, vond het een een establishment en heeft enorm genoten van de heerlijke pizza

Nvt
13 december 2020

Prima. Lekker warm. Netjes bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kroon
13 december 2020

Snel, goed warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
11 december 2020
Ricky
11 december 2020

Het was heerlijk!

Anton Nus.
10 december 2020

Gerne wieder !!

Chris
8 december 2020

Goede pizza’s en pasta, en keurig op tijd!

MK
7 december 2020

Dit keer echt sompige pizza’s. Ben ik niet gewend van Pizza Maria. Eet normaal heel smakelijk jullie pizza’s. Maar nu was het echt heel slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Groten steenwelle
7 december 2020

Weer gewoon zeer lekker en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton Nus
6 december 2020

Eten was heerlijk. Aardappelschijfjes iets overdone. Voor de rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
6 december 2020

Eten was er snel en heet. Was prima. Alléén bij de pasta tonijn mag wel wat minder ui en meer tonijn. Voor de rest goed eten!

DJB
6 december 2020

Via internet gaat perfect Binnen half uur bezorgd Goede kwaliteit en service

Borg
5 december 2020

Zoals altijd prima

Imo
3 december 2020

De bezorger vond het nodig om z'n auto ín onze tuin te keren. Echt heel slecht! En erg beleefd was hij ook niet aan de deur. De pizza's zijn erg lekker, maar dit soort gedrag kan echt niet.

Reactie van Pizzeria Maria

Bedankt voor u opmerkingen. Ik ga achter aan

Frank Schasfoort
28 november 2020

Normaal is het eten heel goed, alleen vandaag was de pizza Lau en de aardappels heel zacht en ook niet heel warm.

Angela
27 november 2020

Pasta pollo & kipfilet schoten met champignonroomsaus, super lekker! Zeer snel geleverd, nette bezorger!

Mazeland
25 november 2020

prima !

Ophuis
24 november 2020

Kwaliteit super en bezorging snel en bezorger altijd vriendelijk. Misschien een tip het gratis koude blikje ftis niet bij de warma hap ivm afkoeling. Verder dik tevreden.

Zwiep
22 november 2020

Pizza en aardappels was lekker. Prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
21 november 2020
Lammers
21 november 2020

Er zater aardappelschijfjes bij de frikadelschotel ipv friet en de kruidenboter zat bij het warme eten verpakt, zosat ie heel zacht was. Bij opmerking bij bestelling hebben we vermeld: apart verpakken

Anton Nus
19 november 2020

Goed eten, snel en warm ! (Lijkt wel of er steeds minder in het saus bakje zit)

Boerrigter
18 november 2020

Weer heerlijk gegeten! Eten is er altijd snel en smaakt heerlijk!

Jose
15 november 2020

Prima eten.goede bezorging. Niks negatiefs aan op te merken. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree
15 november 2020

Prima!

Anja
14 november 2020

Snelle en vriendelijke bezorging het eten is goed warm en lekker

Harriet Stollenwerk
12 november 2020

Heerlijke pizza's, snelle bezorging echt een aanrader.

Martin
11 november 2020

Pizza was goed en optijd bezorgd. Wel jammer dat er niks met de opmerking was gedaan.

W.Baks
11 november 2020
Jan
8 november 2020

Top bezorger, heeft kwartier op mij gewacht! En heerlijk gegeten, nog warm óók!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton Nus
8 november 2020

Geweldige pizza’s!!

Imo
7 november 2020

Super lekkere pizza's! En de service is top. Absoluut een aanrader.

Ria
7 november 2020

Prima en snelle service. Heerlijk gegeten!

Peter
7 november 2020

Zoals elke keer was de pizza FC Twente weer heerlijk. Vooral houden zo.

Lekker
6 november 2020

Pizza was perfect .. erg lekker Het is alleen erg jammer dat er iemand van het personeel loopt met de haren los .. staart zou op zijn plaats zijn ... en steeds met de handen door het haar veegt...

Koebrugge
5 november 2020

We bestellen regelmatig bij jullie. Vanmiddag al bestelling geplaatst voor vanavond. We hadden 1 kipfilet schotel besteld en 2 kipfilet speciaal schotels. Helaas kregen wij 3 speciaal. Mijn dochter had een pizza fungi deze was echt koud en heel nat. Dus normaal super tevreden maar vandaag toch iets een teleurstelling.

Letteboer
5 november 2020

Zoals altijd, top. Heerlijk.

Johan
5 november 2020

Prima! Duidelijke communicatie en perfect op tijd

Edwin
1 november 2020

Pizza was niet zo lekker knapperig als anders.

Anny
1 november 2020
Anton Nus
30 oktober 2020

Sehr güt. (Wie immer)