Reviews from Pizzeria Maria Deurningen

Recent reviews

5.0
Gerben
29 November 2022
………..
27 November 2022
Xxxxxxxx
25 November 2022
Gerben
18 November 2022

Weer prima hoor, goede pizza's, exact op tijd geleverd door nette bezorger

Marian Buijs
18 November 2022

Dit was niet de pizza die we gewend zijn, erg jammer. De pizza was grotendeels belegd met grote stukken ui die rauw waren. Ook de paprika was rauw. De ham en gehakt was minimaal .

Lotte
12 November 2022

Heet eten was goed maar ik had op mijn pizza extra olijven besteld (en extra voor betaald) en er zaten in totaal 8 olijven op. Dat was wel een beetje een domper 🤣

Heskamp
5 November 2022

Super

Karin
4 November 2022

Lekker en snelbezorgd

G o l
4 November 2022

is altijd goed

M.F.
4 November 2022

De pizza's waren er snel en ze waren erg lekker.

Rene Kattenpoel
3 November 2022
Peter
2 November 2022

De pizza was weer heerlijk. En ook wil ik jullie hartelijk danken voor het telefoontje wat ik kreeg. De pizza zou later komen omdat er een oven stuk was en net gerepareerd was. Dus kon mijn tijd niet gehaald worden. Ik vind dat voor jullie erg vervelend. Voor mij maakte dat niets uit. Dikke pluim voor jullie. Tot de volgende keer

Ronald
1 November 2022

Mooi op tijd bezorgd. Prima warm afgeleverd en een goede kwaliteit pizza. Een aanrader!!!!

Jan
31 October 2022

Afgelopen zondagavond op ongeveer de drukste tijd een shoarmaschotel besteld, deze werd vlot bezorgd en was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 October 2022
Hans Rekers
30 October 2022

Perfecto

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Grego
26 October 2022
Paul Damhuis
25 October 2022

Lekkere pizza, alleen teveel donervlees......

Henry
23 October 2022

Prima adres voor pizza, schotels en pasta

Oude Ophuis
20 October 2022

We hebben genoten van de heerlijke pizza's

Johan
19 October 2022
Marieke
16 October 2022

Altijd heerlijk en verzorgd! Opnieuw bedankt! Ook voor de correcte en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wagtenveld
12 October 2022

Erg lekker en snel geleverd.

Ton , Koen
8 October 2022

Prima pizza en stipte bezorging

Gerben
6 October 2022
Steggink
6 October 2022

Was prima

Steffens
1 October 2022

Het eten was prima maar de salade erbij mag voor mij wel iets beter en iets meer

M
29 September 2022
Peter
28 September 2022

Pizza was weer heerlijk. Vooral zo doorgaan

Tom
25 September 2022
Melanie
23 September 2022

Altijd snelle levering en heerlijk eten… wij zijn zeer tevreden!!

Steffens
18 September 2022

Snelle bestelling

Marcel Legtenberg
17 September 2022

Prima pizza en leuke mensen achter de balie!

Gerben
15 September 2022
Peter
11 September 2022

Zoals altijd was de pizza weer heerlijk. Vooral houden zo. Dikke pluim

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan Oude Middendorp
11 September 2022

Er zat geen pita broodje bij de bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
11 September 2022

Tijd niet gehad was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
11 September 2022

Top altijd goed!

Erik
5 September 2022
Noortje Slebos
4 September 2022

Lekkere pizza’s, snelle bezorging en vriendelijk personeel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Onbekend
4 September 2022

Top pizza

Anouk
20 August 2022
Heskamp
15 August 2022

De kapsalon vlees was iets te hard gebakken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wolf
14 August 2022

Het bestelde eten was heerlijk en op tijd bezorgd volgens de aangegeven bezorgtijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miriam
14 August 2022

De broodjes waren hard afgebakken soort toast leek het wel echt jammer normaal altijd super ...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bosman
14 August 2022

Asociale bezorger, parkeert de auto op de stoep, zonnepitten die aan gegeten in de bezorg tas zitten………… onvoorstelbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Syb
13 August 2022

Wederom heerlijk gegeten en op tijd

Wolters
13 August 2022

We bestellen heel vaak bij jullie, omdat het altijd super goed is en onwijs lekker.. maar wat we gister mee maakte.. Champignonsaus wilde we apart bij de schnitzel, maar was gewoon verdronken door de saus, waardoor de schnitzel super klef.. de shoarma was ook ingewisseld voor kipfiletreepjes.. hele bestelling klopte van geen kant en was écht niet lekker!! Daarom maar gebeld, maar hadden geen bezorgers, dus volgende keer 50% korting.. Vind het schandalig, heb volle pond betaald voor niet lekker eten en gewoon verkeerde bestelling!! Het had gesierd om alsnog de bestelling opnieuw te brengen of een volgende keer kosteloos... Jammer dit!!

mos
9 August 2022

ons huisje was moeilijk te vinden.

CH
5 August 2022
Stijn Brouwers
5 August 2022

Super veel en super lekker

Henry
3 August 2022

Super geregeld.

Oude Ophuis
1 August 2022

Er zat een gratis fles wijn bij volgens de bestelling, deze hebben we niet gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoerd de wit
30 July 2022

De pizza is normaal goed, maar nu was de bodem aangebrand en de pizza erg vettig

John
23 July 2022

Goede,snelle service en lekker eten Top!

Esther
10 July 2022

Snel en goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
10 July 2022

Heerlijk eten hier! Bezorging is ook prima.

Dennis Spijker
9 July 2022
El
9 July 2022

Snelle bezorging en het eten was goed.

B
6 July 2022
Mlle
30 June 2022

Broodje was droog en teveel doorgebakken maar mijn idee. De rest was prima

Annie Spijker
27 June 2022

Heerlijk gegeten,we komen zeker weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
19 June 2022

Heerlijk en geweldig zoals altijd!

Paul van der Tas
17 June 2022

Goed belegde Pizza met lekkere bodem

Barbera
15 June 2022
Marianne Nieuwenhuizen
15 June 2022

Heerlijk eten, perfecte bezorging, kan niet beter!

Waldram
10 June 2022

Prima pizza, erg smakelijk en goed belegd!

Hendrik Buonfanti
9 June 2022

De kip shoarma speciaal was super, maar de pizza was helaas iets minder. De bodem was namelijk aangebrand waardoor deze zeer hard en droog was.

Herman
6 June 2022
John P
1 June 2022

Prima kwaliteit en snel en beleefd bezorgd

Jacky
1 June 2022

Alles prima.

Rene
31 May 2022
René
30 May 2022
luciene kuipers
30 May 2022

Ik wil jullie bedanken voor het lekker eten en snelle verzorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Topparks b.v. Camperpark het Hulsbeek
28 May 2022

Zoals altijd......snel, goed, vriendelijk en veel! Onze gasten zijn ook altijd uitermate tevreden over jullie!

Barbera
20 May 2022
Jasmijn
18 May 2022

Heerlijke pizza, heel vriendelijke bezorger!

JW ten Cate
16 May 2022

't Was weer tiptop in orde!!

Steffens
15 May 2022

Pizza's prima op temperatuur en smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noémie
30 April 2022

Het eten was echt super lekker en zag er netjes uit! Ook was het eten er snel na het plaatsen van de bestelling.

M
24 April 2022
Patty
20 April 2022

Lekkere pizza,goed gevuld en niet vet! Snelle en nette service!

Gert
20 April 2022

Ik vind de beste in omgeving

H. M.
9 April 2022

snelle perfecte bezorging en de kwaliteit was ook perfect

Jan
9 April 2022

Bestellen ging heel eenvoudig; Kwaliteit was prima; De bezorging was een klein half uur te vroeg, maar er werd netjes gevraagd of dat goed was of dat de bezorger over een half uur terug zou komen met een nieuwe bestelling.

Marga Ziegerink
9 April 2022

Het eten smaakte lekker, zoals altijd. Echter, het kindermenu Dora bestond uit een paar kipnuggets en frietjes. Daar 7,50 euro voor vragen is te gek voor woorden! Jammer

Ans Terpoorten
7 April 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging was prima

Sbo
4 April 2022

Heel fijn gegeten weer en mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
3 April 2022

altijd lekker, goede kwaliteit en snelle bezorging!

Linda
3 April 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Wat we geproefd hebben was allemaal super lekker en ook goede en snelle bezorging.

Joost
2 April 2022

Pizza’s waterblok al koud. Erg jammer

Gerben
1 April 2022

Prima hoor, was lang geleden. nette en schone zaak met smakelijke pizza's

Rinus uit Hengelo
23 March 2022

Had gehoord dat er een nieuwe eigenaar op Pizzeria Maria zat en het weer een keer geprobeerd. Heb daar super Donerrollen opgehaald en ben zeker weer terug als klant.

Jaap
22 March 2022

Zeer snel bezorgd en weer erg lekker. Graag weer tot de volgende keer

Boerrigter
20 March 2022

Wij bestellen toch best vaak bij Maria en bijna altijd is het goed tot heel goed, echter was vandaag het echt alles behalve goed.. De aardappelen waren knetterhard, vlees was niet mals en ontzettend droog. Pizza was vet en verbrand met mega stukken uit en paprika heel grof. Ontzettend jammer want ruim €60 kwijt zijn en niet lekker te hebben gegeten is een domper. We hebben een ruime tijd moeten wachten tot het eten er was, maargoed het was zondag dus drukke dag, dat kunnen we begrijpen 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B. Janssen
17 March 2022

De spareribs waren heerlijk. De salade en de gebakken aardappeltjes hadden iets meer gekruid gekund. En het eten goed warm en de bezorging op tijd!

S. Klok
15 March 2022

Heerlijke, goedgevulde pizza!

Peppel
11 March 2022
Steffens
10 March 2022
Luc
6 March 2022
Michael Treder
3 March 2022
Gijs Boltjes
27 February 2022

Eten is altijd warm en lekker, bezorging vaak ook binnen 20 minuten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
22 February 2022

Bezorger was nieuw en kon de weg niet zo goed vinden, gelukkig snel gevonden en de boel was nog lekker warm 💪

M. Wentink
20 February 2022

Papieren verpakking was nat door lekken salade. Bij binnendragen in huis vielen salades en knoflook sausen door de bodem vd papieren zak op de grond. Zooitje tot gevolg. Aardappels erg zout. Shoarma schotel lauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan en lijnie
14 February 2022

Ben niet anders gewend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koehorst
13 February 2022
Peter
12 February 2022
Rory
7 February 2022
M.M.W Gorkum
6 February 2022

We waren helaas niet zo tevreden. We vonden dat de pizza's op verscheidene plaatsen verbrand was.

Benno van der Horst
6 February 2022

De pizza was heerlijk. De pasta werd ook zeer gewaardeerd. Groenten en kip goed te onderscheiden, goed gaar. De lasagne al forno bleek uit een andere pasta soort te bestaan, maar dit deed niets af aan de smaak. Misschien had ik moeten kiezen? Lekker kruidig en ook hier met lekkere stukken groente erin. Alles goed warm en snel gebracht. Complimenten hoor!

Jan Geerdink
2 February 2022
ten Voorde
29 January 2022

Het smaakte goed alleen jammer dat er stukjes bot in zat

Ben van Veen
28 January 2022

Supersnelle levering en goed eten.

Peter
27 January 2022
Erik
26 January 2022

De Griekse salade is een aanrader! Erg lekkere (zachte) feta

Vos
26 January 2022

Vlees was veel te grof gesneden, bijgeleverd bakje rauwkost was verlept. Extra bakje knoflooksaus was niet geleverd, wel betaald. Eten viel ons erg tegen.

M.koop
22 January 2022

Lekker eten… snelle levering…. Zeer tevreden!!!!

Michael Treder
22 January 2022

Alleen een gratis blikje cola vergeten

Marco Capoccia
22 January 2022

Snel en lekker

hakspi
19 January 2022

Wederom prima pizza’s! Erg goed belegd en goed van smaak, ondanks de ‘pizzadag’ voor 7,50. 6x pizza, 6x vijf sterren. Aanrader dus.

Syb
10 January 2022
Japin
9 January 2022

Helaas miste we voor de derde keer de broodjes bij de shoarma en de gratis fles cola. Hierover gebeld. Ze wilde het nog na brengen. Super aardig. Dit gelaten omdat we al aan het eten waren. Wel gemeende excuses en belooft beter op te letten. Tot de volgende keer. Het eten was weer lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
9 January 2022

Te veel kruiden op de patat dat was jammer de rest een dikke 10

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emiel
9 January 2022

Was weer prima zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bolink
8 January 2022
Bianca Roelofs
4 January 2022

Wij hadden vanavond een bestelling gedaan bij jullie. Er zat een pizza Deurningen bij en die was erg pittig . Dit stond niet beschreven dat die pittig was waardoor ik het niet opgegeten heb. Verder was alles prima . Ik zal volgende keer aangeven niet pittig .

Vdh
4 January 2022

Het eten was koud en de bezorger was veel later dan de aangegeven tijd. Toen er nieuw warm eten werd gebracht was de bestelling niet compleet en moesten ze nog een keer langskomen.

Bert goosen
3 January 2022

Eten was klef en koud zijn we niet gewend van jullie.. eten was een half uur te laat en dat was te merken!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hendri Hondorp
2 January 2021

Heerlijke pizza's. Bezorging was prima: vrolijke en beleefde bezorger.

Wilma
1 January 2021

Weer heerlijk gegeten! Laatste keren was het wisselend.

Rob Overkamp
31 December 2021

Perfecte pizza’s 2022 wordt weer Pizzeria Maria!

Sylvia Tanke
31 December 2021

Wat later bezorgd dan we gewend zijn maar het was weer lekker.

Frank
30 December 2021

Heerlijk gegeten

Jeroen
30 December 2021

Heerlijke pizza's en snelle bezorging.

Ben Dik
29 December 2021
M.M
28 December 2021

Altijd lekker, leuke aanbiedingen en snelle levering. Een tevreden klant!

nicoline rondel
20 December 2021

veelste vet het droop eruit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

arno grondman
17 December 2021

altijd gezeik over de bon. eten dit keer echt niet lekker aardappeltjes leek wel metaal zo hard ,wissel geld altijd te weinig terwijl je aangeeft waarmee je betaald

Paul van der Tas
14 December 2021

Heerlijk gegeten. Dank

Anneke de Baaij
10 December 2021

Was weer heerlijk!!

Peter
6 December 2021

Zoals altijd was de fc twente pizza weer heerlijk. Vooral houden zo. Dikke pluim

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A Heskamp
3 December 2021

Ik wil vragen hoeveel spaarpunten heb ik

Diny
1 December 2021

Normaal vind ik de kwaliteit prima,, maar de salade vanavond was slecht. Mozzarella was uitgedroogd en de sla was zout.

Fokko
30 November 2021

Geen

Frank
28 November 2021

Correcte levering en erg lekker/

Ricky
27 November 2021

Vind het wel vreemd dat er automatisch bezorgkosten worden gerekend terwijl er staat dat boven een bepaald bedrag geen bezorgkosten worden gerekend.

ton
22 November 2021

We bestellen vaker , was weer perfect !! Mooi op tijd en smakelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed Veltman
21 November 2021

Geen commentaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
14 November 2021

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

NS
13 November 2021

Was heerlijk eten.

Elly
12 November 2021

Smakelijk en erg vlot geleverd!

Steffens
11 November 2021

De salade zou iets smakelijker kunnen met bijvoorbeeld wortel en dergelijke

Peter
7 November 2021

De pizza FC Twente was weer heerlijk. Vooral houden zo. En de bezorging was ook weer top. Precies op de tijd die we hadden aangegeven. Heel knap.

Rene Kattenpoel Oude Heerink
6 November 2021
Fabien Asbreuk
6 November 2021

We kregen zelfs een pizza teveel!

Gerard
4 November 2021

Zo als altijd lekker en netjes

Polka broeder firma lomp geweld
25 October 2021

Lekkere döner

Husken
24 October 2021
Danielle
24 October 2021

Top en snel bezorgd! 🎉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron broekhuis
20 October 2021
G o l
15 October 2021

Ha echt weer lekker tijd niet meer gehad een dikke 10

Gert
14 October 2021
Henry
14 October 2021

Prima pizza's maar waarom moet ik 25 cent extra betalen om via ideal af te rekenen

Burink
12 October 2021

De pizza calzone was niet gaar hele vreemde smaak aan de shoarma pizza deurningen was wel goed alleen veel te nat

Mark
5 October 2021
Ton en Koen
3 October 2021

4 pizza’s besteld allemaal perfect , smakelijk en lekker warm Daarbij snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emiel
3 October 2021

Goed eten en lekker snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ros
28 September 2021

Het was heerlijk en snelle bezorging👍

Wafield
25 September 2021
Ton en Koen
24 September 2021

Top pizza , smakelijk en rijk belegt 👍👍👍

Harold Papenburg
23 September 2021

De verkeerde pizza geleverd

Jaap
23 September 2021

Echt heel lekker. Prima bezorging.

Jan
15 September 2021

Het was weer super!

Elken
14 September 2021

Echt perfect

Erwin
14 September 2021

Weer prima van smaak, goed van temperatuur en de gewenste aanpassing qua ingredienten was ook doorgevoerd.

Tom;de Jong
13 September 2021

Lekkere pizza’s! Snelle bezorging! Dik in orde dus 🤙

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noël
8 September 2021

Heerlijke pizza’s!!

Imo
3 September 2021

Helaas deze keer iets minder tevreden. De frikandellenschotel zou bestaan uit 3 frikandellen, sausjes en patat. We kregen 4 frikandellen met gefrituurde aardappelschijfjes en nul sausjes. Erg slecht!

Wilma Teijken
3 September 2021

Helaas had ik het idee dat ik de maaltijd van een compleet andere zaak had. De specifieke smaak van pizzeria Maria miste ik. Zowel de aardappeltjes als de shaorma. Volgende keer weer beter?

Elly
29 August 2021

Bij bestelling zo snel mogelijk werd een indicatie tijd gegeven en de pizza’s waren er wel 15 minuten eerder. Ook erg smakelijk 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ute
27 August 2021
Barbara
26 August 2021

Heerlijke pizza, alleen niet de extra topping die ik had besteld. En ik had net zo'n zin in champignons...

rene velthuis
25 August 2021

makkelijk bestellen, snel gebracht en ontzettend lekker. Al met al is het top wat ze elke keer weer maken en bezorgen!

Anton Nus
22 August 2021

Vlees was goed. Maar geen Saus erbij. Ook de extra betaalde saus zat er niet bij. Ook geen Sla/Groente. :-(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry
18 August 2021

Snelle bezorging. Er is veel te kiezen op de menukaart. Was heerlijk, ook de salades. We moesten wel wat randjes van de pizza afsnijden want verbrand. Ik kon bij het bestellen niet vinden dat ik de pizza kon laten snijden. Dat is wel erg handig, zeker als je in een vakantie huisje zit. Maar misschien heb ik dat over het hoofd gezien.

Angela
16 August 2021

Pizza's waren lekker, goed warm. Bedankt 🙏🏼 ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
15 August 2021
Hoi
15 August 2021
Ingrid
13 August 2021

Altijd lekker eten. En super snel bezorgd!

Spel
12 August 2021

Bezorgd op tijdstip van voorkeur en net als anders hebben we lekker gegeten! Al tijden onze favoriete pizzeria in de omgeving!

Harriet Stollenwerk
11 August 2021

Pizza was in het midden niet gaar. Rest was prima.

Zandink
11 August 2021

Het eten was super lekker. Alleen het ijs en het drinken bij in de tas van pizza was iets minder handig. Het ijs was namelijk al redelijk gesmolten.

Izaks
5 August 2021

De aardappeltjes waren te kort gebakken en daardoor bleek en zacht. Het vlees was prima! Mooi dat de bestelling per fiets werd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

Reaction from Pizzeria Maria

Bedankt voor uw mooi reactie en gaan wij opletten en verbeteren. Gr team Maria

C
5 August 2021

Heerlijk eten! De bezorger bracht het met een glimlach!

Reaction from Pizzeria Maria

Bedankt topper! Daar doen wij het voor❤

G o l
4 August 2021

Perfect en snelle service netjes

Reaction from Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt voor uw mooi reactie. Gr team Maria

Erwin
20 July 2021

Pizza's waren prima van smaak en temperatuur. Ook netjes op tijd bezorgd. Alleen jammer dat er toch uien op de pizza Carbonara zaten, terwijl we bij de bestelling hadden aangegeven dat we dat niet wilden.

Reaction from Pizzeria Maria

bedankt voor je recentie en wij zullen er beter op letten. Wel fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Groeten en tot snel

Angela
17 July 2021

Jammer, dat je 10 punten hebt, maar geen 5 euro korting krijgt, maar wel opnieuw moet beginnen met punten

Reaction from Pizzeria Maria

Ik ga achter aan. Gr team Maria

Evelien
28 June 2021

De shoarma is prima. De bezorging snel. Het enige dat wij wat minder vinden zijn de salades. De salade die je erbij krijgt is erg droog, daar mag wel wat dressing op. De salades die je kunt meebestellen zijn erg klein en dus ook erg duur. Je betaalt tegenwoordig altijd bezorgkosten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Pizzeria Maria

Bedankt voor u opmerking..wij gaan ons best doen om beter kwaliteit te bieden.. momenteel de kosten zijn veel/personeel/brandstof/producten enzovoort.. Gr team Maria

Harriet
26 June 2021

Weer fantastisch

Reaction from Pizzeria Maria

Daar doen wij het voor. Bedankt voor je mooie reactie

Scholten
24 June 2021

Supersnel geleverd!

Reaction from Pizzeria Maria

Bedankt voor u beoordeling

Sylvia Tanke
21 June 2021

Heerlijk en super snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Arjan
18 June 2021

Was weer top

Reaction from Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Kirsten Greven
15 June 2021

Prima pizza, alleen was er van de pizza quattro formaggio veel kaas af gesmolten. Lag los in de doos.

Reaction from Pizzeria Maria

Bedankt voor u opmerking

Erwin
12 June 2021

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk van smaak en goed van temperatuur. Genoten van de schotels

Reaction from Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt voor top reactie

Elken
12 June 2021

Lasagne was lauw

Reaction from Pizzeria Maria

Bedankt voor u opmerking ik ga achter aan.

Spel
9 June 2021

Wij zijn al lange tijd van de pizza's van Pizza Maria. Altijd lekker en supersnelle bezorging. Aanrader

Reaction from Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Michael
6 June 2021
Reaction from Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt

Klok
3 June 2021

Zeer gemakkelijk om te bestellen en bijzonder snel bezorgd. Lekkere schotels. Top!

Reaction from Pizzeria Maria

Vriendelijke bedankt voor je mooie reactie

Nvt
24 May 2021

Lekker warm en snelle service.

Reaction from Pizzeria Maria

Dankjewel

de Ruter
24 May 2021

Helaas ontbrak de fles wijn die bij onze bestelling zou zitten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Pizzeria Maria

Jammer..maar bij volgende bestelling wordt bezorgd maar even aangeven bij de opmerking. Gr team Maria

Harriet Stollenwerk
22 May 2021

Was niet erg warm, maar was lekker.

Elly
21 May 2021

Lekker en snel!

Niek
15 May 2021

Lekkere pizza's en op tijd bezorgd. Prima kwaliteit en service!

Nadine
14 May 2021

Prima!

Nicole
8 May 2021

Heerlijke pizza, zo als atijd. Snelle bezorging

Lucas
6 May 2021

We misten de aardappelschijfjes

Monic
2 May 2021

Heerlijke pizza’s!!

Klant
2 May 2021

Afgelopen 3 bestellingen je het weer top! Pizza’s/shoarma is lekker en wordt op tijd bezorgt! Daarvoor hadden wij een aantal bestellingen waar de bezorging veelste laat was en onze bestelling niet klopte. Maar 5 Sterren omdat eten erg lekker is en de bestellingen nu weer goed gaan!

Gieskes-Davina
30 April 2021

Piza ham besteld piza salami meegekregen. Deze piza had behalve verkeerde topping ook zwarte randen. Niet over gebeld omdat we geen tijd hadden. De andere piza's en de shoarma schotel waren prima.

FE
30 April 2021

Prima voor elkaar!

Gerard
29 April 2021

Heerlijk echt waar maar dat is normaal het smaakt heel goed een 10

Sim
28 April 2021

De randen van de pizza's waren zwart verbrand. Jammer.

Elken
27 April 2021

Prima service ,en heel goed en lekker 👌👍👍👍👌👌

Rakers
22 April 2021
Ik
18 April 2021

Voor herhaling... snelle levering, en lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

AG
17 April 2021
Saskia
16 April 2021

3 pizza's besteld en het was heerlijk, eerste keer hier wat besteld. Snelle bezorging! Binnen een half uur was het eten er. Wat wij wel heel vreemd vonden was het getoeter achter de carport, bezorger kwam niet aan de deur. Na 3e keer toeteren zijn we gaan kijken en het was idd de bezorger. Dit vonden we beetje vreemd en niet gepast.

Rene
11 April 2021

Lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haagsma
3 April 2021

Verrukkelijke pizza’s, maar jammer van de vergeten extra spek topping van 1.5 eur.

Marco
2 April 2021

Eten was lekker warm en op tijd. Herhaling vatbaar

Karin
30 March 2021
Leo
28 March 2021

Uitstekend 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
27 March 2021

Ik vind de mixed grill erg lekker en deze was netjes op tijd.

marion
24 March 2021

Zoals altijd.....heerlijk! Bedankt en vriendelijke bezorging met n lach!!!

Miralda
20 March 2021
Tom
16 March 2021

Leuke dagacties en heerlijk eten voor niet teveel geld

Jeroen
15 March 2021

Wij vonden de pizza's erg lekker en de bezorging was prima. Pizza's waren ook nog erg warm toen ze bij ons geleverd werden.

Rene
14 March 2021
Bianca
14 March 2021

Heel snel bezorgd, heerlijk warm en meer dan voldoende!!

Harriet Stollenwerk
12 March 2021

Vond het niet zo lekker als anders

Harry koop
8 March 2021
Oosterhuis
7 March 2021

L.S. Op zaterdag 6 mrt. heb ik 2 x nr. 28 besteld. Deze heb ik om 17.30uur opgehaald. Thuis gekomen ( Na 2 min. rijden) bleken beide calzones niet heet maar lauw te zijn. Erg jammer. Gerard Oosterhuis.

Arlette
7 March 2021

Deze keer hadden we het echt niet zo best, de aardappelen waren zwart of bruin en Smaakten niet meer lekker en de döner was bijna koud en erg vet. jammer want we hebben toch echt heel vaak dit gehad en nog nooit zo gehad

Frans
6 March 2021

De laatste tijd gaat de kwaliteit hard achteruit. Schnitzel smaakt naar oud vet net als de gebakken aardappelen. Verbloemen met veel kruiden helpt niet. Bezorging is snel maar kwaliteit moet beter. Ik bestel ff niet meer.

marion
6 March 2021

Was weer helemaal top!!! Heerlijk genoten. Thx

Reaction from Pizzeria Maria

👍👍

Bruins
5 March 2021

Het eten was bijna koud, de broodjes bij shoarma ontbraken en de aardappels waren al slap, Jammer, we zijn het zoveel beter van jullie gewend.

Carla
4 March 2021
Morsink
4 March 2021

Pizza was niet echt warm.

stevfan
2 March 2021
Rob
28 February 2021

Ik had stokbrood met kruidenboter besteld en wat ik kreeg was een droog kapot gesneden pita broodje! Beetje jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anton Nus
27 February 2021

Great Pizza 🍕!!

Tanja
24 February 2021

Ik ben altijd heel tevreden..maar helaas nu 2 keer achter elkaar niet. 1e keer discussie over geldbedrag..terwijl ik nog gebeld had. 2e keer shoarma besteld om 4 uur..geleverd volgens afspraak om half 6...diner ipv shoarma...want dat was er niet...misschien hadden jullie even moeten bellen...heel jammet

Reaction from Pizzeria Maria

👍

Anne
18 February 2021

Op de afgesproken tijd bezorgd en het was heerlijk👍🍕

Saskia
14 February 2021

Ik werd gebeld dat we te veel hadden mee gekregen en of we terug wouden komen, we waren al bijna thuis. Met als gevolg voor ons zelf lauw eten. Terug gekomen in de pizzeria geen enkele tegemoetkoming. We moesten wel extra terug rijden. Daarnaast staat er op de site bij elke online bestelling een gratis drankje. Dit zat er bij ons niet bij. Al met al twijfelachtig of ik hier nog wel terug kom. Dit heeft met de service te maken, smaak van het eten (behalve dan dat het lauw was) was goed.

Reaction from Pizzeria Maria

Ik heb later gehoor wat is er gebeurd. Ik vind zelf vervelend voor jullie om terug te rijden..maar jullie krijgen bij volgende bestelling 25% op totaal bestelling. Excuses voor ongemak Gr team Maria

Harold
14 February 2021

Om 18.26 bestelling gedaan en pas om 21.06 uur geleverd. Daar is bij jullie wel wat mis gegaan. Op ze minst eff kunnen bellen dat het iets later komt. Gr Harold Papenburg

Vicj
14 February 2021

Snelle bezorging, de schotels waren prima

jan
11 February 2021

Eten was goed alleen de verkeerde pizza was bezorgd.

Karin
10 February 2021

Snel en goede temperatuur. Lekker en veel

Ghislaine
7 February 2021

Eerste keer dat we daar besteld hebben. Heerlijke pizza's en totaal niet duur. Zeker voor herhaling vatbaar!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evelien
6 February 2021

Het eten was zoals altijd prima en super snel geleverd. We zijn altijd tevreden. Wel jammer dat je tegenwoordig altijd bezorgkosten betaalt.

Barbera
2 February 2021

Pizza was doorweekt zooitje... niet te eten. Zeer teleurstellend.

Klaas
31 January 2021

Heerlijk gegeten: goeie portie aardappeltjes en kip Hawaii en lekker frisse salade erbij. Vriendelijk personeel bij afhalen en in een half uur na bestellen klaar ondanks de drukke zaterdagavond.

Marco
30 January 2021

Heerlijk warm eten en goede snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Erwin
30 January 2021

Goed van smaak, goed van temperatuur en keurig op tijd bezorgd. Alleen jammer dat je nu geen gratis bezorging meer hebt als je boven een bepaald bedrag komt.

Jamie
30 January 2021
Anton Nus
30 January 2021

Prima 👍

Chris
28 January 2021

Super tevreden! Snel geleverd en het was erg lekker. Vooral de kruiden op de gebakken aardappels, top! Worden we blij van ☺️

Emiel Brinkhuis
24 January 2021

Lekkere warme maaltijd en op tijd geleverd. Top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
24 January 2021

Hellemaal niets op aan de merken kwaliteit en bezorging zoal altijd 👍🏻

Jeroen
22 January 2021

De bestelling was er echt snel, we hadden m nog niey zo snwl verwacht. Het was ook nette en vriendelijke jongen die 't bracht. De pizza en de kebab schotel waten beide echt erg lekker, dit was zeker een aanrader!!!

Wilma Teijken
22 January 2021

Eten was weer heerlijk. Prima verpakt. Bezorger vriendelijk en beleefd.

Anoniem
19 January 2021

Heerlijke pizza's en een snelle bezorging. Helemaal top.